fbpx

Valentin Bancu – Senior Trainer & Consultant, Expert in shopper strategy si customer marketing

Valentin Bancu are o experiență comercială internațională și națională de peste 10 ani, dezvoltată în poziții de senior management , în companii multinaționale de talie globală (Reckitt Benckiser, Heineken, Danone, Cargill, OMV Petrom).

 

În acest moment, Valentin Bancu este Marketing & Trade Marketing Director al Reckitt Benckiser pe țările nordice (Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Islanda).

 

Cu o bogată experiență în conducerea echipelor mari (+70 de oameni) și în shopper & customer marketing și cu o pasiune deosebită pentru dezvoltarea afacerii prin leadership autentic, Valentin este liderul care construiește strategii bazate pe înțelegerea trendurilor de consum, a clienților și a categoriilor, rezultatele acestor strategii văzându-se în performanța excelentă obținută în activitatea de până acum.

 

Valentin a condus și a participat in procese complexe de management al categoriei, precum și în proiecte de category vision, construind strategii de piață pe termen mediu și lung (3-10 ani). De asemenea, are experiență în managementul clienților majori, managementul proiectelor de route 2 market și de optimizare a activității de vânzare.

 

Cu o formare de lungă durată în leadership și managementul schimbării, Valentin pune accentul nu numai pe rezultate, ci și pe CUM le atingem și comportamentele cheie necesare unui manager performant.

 

Valentin este absolvent al unui Master în Economie Internațională și Afaceri Europene în cadrul ASE București.

 

În Sfera Business, Valentin livrează programe de Category Vision, Category Management și Merchandising.