Cursuri Open

Avem constant training-uri open în unele dintre cele mai relevante și inovatoare domenii de cunoştinţe.

Cursuri Open

Avem constant training-uri open în unele dintre cele mai relevante și inovatoare domenii de cunoştinţe.

Cunoștințe actualizate, cazuri aplicate, experți de top

Sesiunile noastre deschise sunt facilitate de experți cu o vastă experiență pe piața românească și în plan internațional, și combină echilibrul ideal între învățarea conceptuală și cea aplicată, cazuri practice și exerciții.

De asemenea, participanții noștri au ocazia să aplice instrumentele pe care le învață în clasă la propriile proiecte și chiar să își testeze strategiile cu tehnologiile noastre!

Sales Management Academy

SMA lucrează intens pe convingerile care susțin comportamentele esențiale pentru un management comercial de succes, și cel mai important, produce rezultate.

Vânzări, Negociere și Influențare

Un curs foarte practic, furnizat de experți cu peste 15 ani de experiență, care schimbă paradigmele și exemplifică tehnici și tactici în situații reale.

ÎN CURÂND

Neuromarketing or ``How to sell to the brain``

Există un consumator nou care caută experiențe și emoții. Compania dvs. este capabilă să își adapteze comunicarea și marketing-ul pentru a atinge acest nou consumator? 

Key Account Management

Cursul de Key Account Management a încheiat până acum 22 de ediții și oferă o dublă perspectivă: din poziția furnizorului, dar și din poziția cumpărătorului.

Neuroassessment

Aflați cum să utilizați tehnici neuroștiințifice și tehnologii biometrice precum Eye Tracking, EEG și GSR pentru a îmbunătăți eficiența în sarcini și procese, în orice fel de afaceri.

Neurocommunication

Învățați, cu exerciții și exemple practice aplicate, cum să vă îmbunătățiți acțiunile de comunicare ale companiei din perspectiva neuroștiinței. Declanșează creierul cumpărătorului tău.

Viitoarele Sesiuni Open

Contactați-ne pentru a primi mai multe informații despre sesiunile noastre

Send message