Organizare. Productivitate. Time Management

 

formularul de înregistrare

Presiunea la care trebuie sa facem fata devine uneori foarte greu de suportat. Proiectele la care participam, dead-lineurile scurte, sarcinile amanate, orele  petrecute peste program, acestea si multe altele pot conduce la blocaje de productivitate. Ne prindem uneori intr-o valtoare a activitatilor de care trebuie, in mod constient, sa ne scuturam.

Preocuparile zilnice nu sunt decat proiectia in termen scurt a obiectivelor, profesionale si personale. Si odata constienti de acest lucru ne este mult mai usor sa intelegem cum trebuie sa prioritizam. Ce ma duce mai aproape de indeplinirea obiectivelor? Care activitati sunt importante in acest context? Se aplica principiul si in viata personala?

Cu totii ne dorim sa “castigam timp”. Pentru a fi mai eficienti in rolurile profesionale, pentru a fi mai relaxati si a petrece mai mult timp cu cei dragi. Acest seminar poate fi revelator prin instrumentele usor de folosit si cu aplicabilitate imediata.

Audienta principala:

Obiective

Din cuprins:

Durata:

Investiție:

– 890 lei/participant (la care se adaugă TVA);

Pot  fi acordate urmatoarele reduceri, necumulative:

-5% pentru 2 sau 3 participanti din aceeasi companie;

-5% pentru participantii care nu sunt la primul eveniment open Sfera Business;

-10% pentru mai mult de 4 participanti din aceeasi companie;

-10% pentru inscriere si plata pana in data de 15 septembrie 2015.

 

Trainer- Catalin Stancu

  • Catalin este trainer acreditat ANC si  NLP Practitionner certificat de International Association for Neuro-Linguistic Programming. Este consultant autorizat PERSOLOG si trainer acreditat POINTS OF YOU.
  • A absolvit Facultatea de Relatii Economice Internaționale (ASE- 1998) iar din octombrie 2015 a inceput studiile Asebuss School of Business – programul Executive Master of Business Administration (EMBA).
  • A ocupat pana nu demult pozitia de Director Comercial in companii romanesti si multinationale, precum Overseas Group, Hame Romania, Everet Distribution, reusind sa obtina performante notabile cu echipele pe care le-a condus;
  • In multe situatii, a trebuit sa redeseneze structuri intregi ale departamentelor comerciale, sa rescrie procese de vanzari, sa reconstruiasca sau sa dea noi valente echipelor de vanzari pe care le-a coordonat. In mod cert este un dezvoltator de structuri de echipe de vanzari care livreaza in cel mai scurt timp rezultate.

Vezi sesiuni open

Citește mai mult

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *