Lista completa testimoniale clienti

logo34

” Cursul “Negociere si Influentare” este unul complex din toate punctee de vedere. Plin de exemple relevanta si pragmatism in ceea ce priveste aplicarea practica a teoriei”

Catalin Iosup
Regional Sales Manager Terrabisco
sigla-netop-150x150

” A fost un curs foarte interactiv si interesant. Exercitiile si exemplele oferite au ajutat foarte mult la intelegerea partilor teoretice. Pot sa spun ca pe langa faptul ca am invatat foarte multe ne-am si distrat si plec de aici cu un sentiment foarte placut.”

Diana Berea
Partner Account Manager- Netop Romania
prefera

” Foarte bune studiile de caz! Directe si cu probleme de actualitate.”

Sorin Racsan
Director Comercial, Prefera Foods
dobrogea

Personal am ramas ff placut impresionat de cele prezentate in timpul cursului si consider ca imi vor folosi e viitor toate informatiile dobandite pentru a-mi imbunatati activitatile ( atat cea profesionala cat si cea personala). Multumesc pentru tot.”

Dragos Bandrabula
Area Sales Manager, Dobrogea Group
intergraph

“Exemplele din viata reala au contribuit la buna intelegere a notiunilor teoretice”

Miklos Gabor
Manager, Intergraph
sigla cristim

” Am fost foarte multumit ca am participat la acest curs care imi va folosi in activitatea mea viitoare de manager”

Petre Catrina
Manager Divizie Vanzari, Cris-Tim
sigla bonduelle2

“A fost un curs livrat de un profesionist atat in domeniul practic, cat si in cel teoretic, prezentat cu entuziasm, interactiv. Il consider foarte util pentru mine, la nivelul de cariera la care ma aflu.”

Remus Vancea
Regional Sales Manager, Bonduelle
logo12

“Un curs interesant. Au fost si multe lucruri noi pe care le-am aflat. Activ, nu a fost moonoton sau plictisitor. Multumim!”

Nicu Suruceanu
Director de Vanzari, Forward International Chisinau
brother sigla

“ Foarte multumit. M-am mai “luminat” asupra a ce inseamna sa fii manager de echipa. Multa bafta!”

Emil Ilarie
Account Manager, Brother Romania
sigla EY

“A fost un curs bine organizat, cu jocuri foarte utile si din care s-au invatat multe, cu impartasire de exepriente diverse, foarte utile si cu oameni dedicati dezvoltarii personale si profesionale. Desi am experienta manageriala de peste 10 ani am avut de aflat lucruri noi si am apreciat foarte mult interactiunea cu ceilalti participanti. Felicitari pt un mix atat de bun de elemente care sa produca transferul de cunostinte!”

Elena Badea
Director of Marketing and PR, Ernst & Young
strauss sigla

“ Nu am crezut ca stiu atatea tehnici de negociere J. Le aplicam zi de zi dar fara sa le constientizez. Am avut parte de un schimb de experiente foarte folositor. Mi s-au “luminat” multe necunoscute”

Mares Mihaela
Key Account Supervisor Sud, Strauss Romania
452==sigla==Sigla+COSELI

“Cursul “Negociere in FMCG cu magazinele IKA” este interesant. Cu multe exemple practice ce pot fi usor aplicate. Trainerul e super, raspunde la intrebari intr-un mod profesionist”

Ionut Potinga
Director National de Vanzari, Coseli SA
logo13

“In urma acestui curs am ramas cu un “bagaj” de cunostinte mult mai bogat. Cu siguranta voi folosi si in practica cele invatate azi.”

Corina Radu
Key Account Manager, Hame Romania
scandia

“Am apreciat componenta suportului de curs, care contine toate template-urile din fiecare capitol atins, lucru, care mie imi va fi extrem de folositor.Mi-a placut tare mult modul de expunere al cursului, foarte concis, cu exemple concrete, chiar si specifice uneori si faptul ca totul a decurs interactiv , deschis, pozitiv si foarte constructiv.M-am simtit mai degraba ca la o conferinta, in care imi consolidez si completez informatiile probandu-le uneori cu exemplificarea experientelor proprii, decat la un curs in care doar ,”iei la cunostiinta informatii noi”. Multumesc!”

Monica Cristea
Director Vanzari, Scandia Food
sigla-netop-150x150

“Personal, m-a ajutat mult cursul sa ma organizez. Experienta mea ca manager de echipa nu este atat de mare, fiind la inceput si crescand foarte mult in timp scurt. Sorin si Catalin m-au ajutat sa imi pun in ordine idei despre organizarea lucrurilor, procese si managementul performantei pe care inainte le faceam din inertie sau intuitie. Incerc constant sa pun in practica structura cu care m-am familiarizat pe parcursul cursului pentru ca mi se potriveste si sunt confortabila cu a o implementa. Va multumesc pentru experienta pe care ati impartasit-o cu noi la curs!”

Alexandra Musat
Sales Manager, Netop Romania
logo38

“Managementul Echipei este un workshop bine construit și pot spune că mi-a depășit așteptările prin informațiile prezentate, detaliile importante și implicarea tuturor participanților într-un mod activ în vederea rezolvării aplicațiilor practice. O echipă de profesionișticare își face treaba cu pasiune. Felicitări Sfera Business și mult succes pe mai departe!”

Laura Beli
HR Business Partner Commerce – Heineken România