Strategic Drivers in Retail Business

formularul de înregistrare

Industria de retail si FMCG din Romania a ajuns la un grad ridicat de complexitate, ceea ce face ca procesul de negociere sa fie din ce in ce mai dur. Competitia este acerba atat intre retailerii, cat si intre furnizorii de branduri, iar productia locala de marca privata isi face simtita prezenta si devine un trend intre producatori. In acest context, si retailerii si furnizorii trebuie sa gaseasca cele mai bune cai de a satisfice nevoile clientilor si a le castiga loialitatea. Ca atare devine cruciala definirea unor initiative strategice corecte, customizate, pentru mentirea si dezvoltarea parteneriatelor cu retailerii. O strategie buna duce in negocieri la o abordare focusata pe rezultate win-win de ambele parti si este esentiala in cladirea unor parteneriate sanatoase pe termen lung, generand crestere nu doar la nivelul propriului business, ci si al intregii piete. Acest workshop, alaturi de celelalte doua module pe care le-am dezvoltat pentru voi (Negocieri Eficiente in Retail), va vor da acea incredere necesara sa va angrenati in mod persuasiv in negocieri win-win cu retailerii.

CINE AR TREBUI SA PARTICIPE

“Strategic drivers in retail business” este un curs care se adreseaza managerilor cu putere de decizie in ceea ce priveste strategia de retail:

OBIECTIVE

La finalul acestui curs, participantii vor putea sa:

TEME ABORDATE

Ce inseamna si cat de important este sa avem o abordare personalizata

Definirea initiativelor de business care sunt pasii (interni si externi) care trebuie urmati

Planificarea initiativelor si indicatorii de performanta care trebuie monitorizati pentru fiecare retailer

Evaluarea periodica a relatiei de business

Traineri

TAXA DE PARTICIPARE

1.000 lei (fara TVA)

MODALITATI DE PLATA

CONDITII DE ANULARE A PARTICIPARII

Taxa de participare va fi restituita integral doar in cazul anuntului retragerii cu mai mult de 15 zile inainte de ziua cursului. Daca un participant anume nu poate fi prezent la curs, se accepta ca o alta persoana sa vina in locul acestuia.

DISCLAIMER

Organizatorii cursului isi rezerva dreptul de a anula cursul sau schimba datele acestuia in circumstante speciale. In cazul anularii cursului, participantii isi vor primi inapoi integral.

LOCATIE

DoubleTree by Hilton Bucharest (Blv. Nerva Traian 3A)

DATA – 16 septembrie 2015

DURATA – 1 zi