16 Septembrie – Strategic Drivers in Retail Business
Impreuna cu Catalina Aldea – Expert in Retail Management

Dragi prieteni,

Anul trecut am derulat o serie de 3 workshopuri dedicate Negocierilor cu marii retaileri din FMCG. Au fost sesiuni minunate, cu oameni deosebiti, in cadrul carora am povestit despre cum si de ce construim un Account Plan, cum negociem si care sunt tehnicile care ne ajuta sa maximizam rezultatele si care sunt avantajele unei intalniri de Business Review bine construita. 14 companii ne-au acordat incredere si mai mult de 40 specialisti au participat la workshopurile noastre.

Pentru 2015 va promitem ca vom depasi, din nou, asteptarile. Si spun asta pentru ca in ultimele luni am pus bazele unei serii de traininguri pe un program dezvoltat impreuna cu Catalina Aldea- Expert in Retail Management. Va promitem o abordare speciala, “out of the box”, care incepe cu workshopul Strategic Drivers in Retail Business din 16 Septembrie, la care va invit sa va inscrieti AICI.

Programul va beneficia de doi facilitatori, Catalina Aldea si Catalin Stancu (link catre descrierea din site), cu experienta relevanta in zona de Modern Trade alaturi de care va promitem ca veti petrece experiente de invatare minunate si utile pentru activitatea viitoare.

Va asteptam cu mult drag,
Echipa Sfera Business

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *