Psihologia vânzării

Context, descrierea cursului

În ultimii ani din ce în ce mai multe descoperiri ale ştiinţelor sociale, neuronale şi psihologiei au început să îşi găsească drumul spre mediul de business. Iată de ce acum avem informaţii relevante despre mecanismele comunicării eficiente, persuasiunii, motivării, leadershipului şi psihologiei, inclusiv cea a vânzărilor. În acest context, cursul îşi propune să aducă aspecte practice şi aplicabile imediat, care să eficientizeze interacţiunea dintre vânzător şi potenţialul cumpărător, prin implementarea unor tehnici de profilare avansată.

Testimonial

“A fost un curs foarte interesant, captivant și interactiv. Mi-a plăcut că am putut discuta deschis și am fost toți foarte implicați. Vă felicit și vă mulțumesc pentru ce ne-ați învățat. Sper din tot sufletul să am ocazia să mai particip și la alte cursuri ale dumneavoastră!”

Elena Blaga, Financial and HR Manager – Nimet SRL

De ce să participi la acest curs?

Din temele prezentate

Audiența principală

Detalii logistice

Trainer – Elena Badea

Temele pe care le abordează includ: marketing și comunicare, business development, project management, change management, account management, limbajul non-verbal în afaceri, tehnici de prezentare, de networking, de dezvoltare a brandului personal, leadership și psihologia vânzărilor și neuromarketing.