Pablo Ferreirós Bennett, Senior Trainer & Consultant Sfera Business, masoara impactul privirilor intr-un experiment social unic in Romania

December 13th, 2017   •   no comments   

8 din 10 femei traiesc cu imperfectiuni ale tenului.*

Si sunt privite altfel….

banner privirile

Urmareste acum experimentul social “PRIVIRILE CARE LASA URME”.

Pentru prima data in Romania, o echipa de specialisti si-a propus sa masoare cu ajutorul tehnologiei impactul real al privirilor asupra persoanelor cu imperfectiuni ale tenului.  Acest experiment social unic a fost derulat de catre  Vichy DERMABLEND in colaborare cu Pablo Ferreirós Bennett, specialist in Neurostiinta, doctor in Marketing , profesor si cercetator in cadrul MACOM, Universidad Politecnica de Valencia, Senior Trainer & Consultant SFERA BUSINESS si a colegei sale, Adriana Gonzales Gil PHD (C) NeuroMArketing , profesor si cercetator in cadrul MACOM, Universidad Politecnica de Valencia.

“Am masurat emotiile fetelor cu imperfectiuni ale tenului in momentul in care merg pe strada si incep sa simta privirile atintite asupra lor. E o clipa in care devin stresate si emotionate. Prima parte a experimentului s-a desfasurat afara, asa ca le-am oferit niste ochelari cu o camera ascunsa incorporata. Ele au mers pe strada, iar noi prin intermediul ochelarilor, am inregistrat ce au simtit in acele momente, cum au evitat privirile si asa mai departe. Apoi am masurat ceea ce numim GSR (Galvanic Skin Response) si am vazut cat de receptiva e pielea la microlichide, aspect masurat in microsiemens.”, precizeaza Pablo. 

  • 3 subiecti
  • 11 parametri functionali
  • 12 ore de experiment
  • 2 cercetatori in NeuroStiinte

Rezultatele obtinute in urma analizei impactului emotional  cu ajutorul tehnologiei (Eye Tracking Glasses, Galvanic Skin Response Bracelet, Electroencephalogram) arata ca privirile lasa urme: persoanele cu afectiuni ale tenului au inregistrat o rata mare si importanta a emotiilor atunci cand se simteau privite, dar si o crestere semnificativa a nivelului de stres, marturiseste Pablo Ferreirós Bennett.

In cadrul SFERA BUSINESS, Pablo sustine seminarii de Neuromarketing, Public Speaking, Personal Branding. Afla mai multe despre experienta profesionala a lui  Pablo Ferreirós Bennett.

.

 

 

[*] Studiu Ipsos Sanatate si Frumusete 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *