Organizare, productivitate, time management

Context, descrierea cursului

Presiunea la care trebuie să facem faţă devine uneori foarte greu de suportat. Proiectele la care participăm, termenele scurte, sarcinile amânate, orele  petrecute peste program, acestea şi multe altele pot conduce la blocaje de productivitate. Ne prindem uneori într-o vâltoare a activităţilor de care trebuie, în mod conştient, să ne scuturăm.

Preocupările zilnice nu sunt decât proiecţia pe termen scurt a obiectivelor, profesionale şi personale. Şi odată conştienţi de acest lucru ne este mult mai uşor să înţelegem cum trebuie să prioritizam. Ce ne duce mai aproape de îndeplinirea obiectivelor? Care activităţi sunt importante în acest context? Se aplică principiul şi în viaţă personală?

Cu toţii ne dorim să “câştigăm timp”. Pentru a fi mai eficienţi în rolurile profesionale, pentru a fi mai relaxaţi şi a petrece mai mult timp cu cei dragi. Acest curs va fi revelator prin instrumentele uşor de folosit şi cu aplicabilitate imediată.

Testimonial

“Puncte în plus pentru: importanța acordată metodei, aplicabilității practice și exemplor reale, în concordanță cu subiectele abordate; interactivitatea susținută; atenția sporită acordată implicării/feedbackului fiecărui participant.”

Liliana Cojanu, Key Account Executive – Alka Romania

DC Operations & Quality Specialist Support

De ce să participi la acest curs?

Din temele prezentate

Audiența principală

Detalii logistice

Trainer – Cătălin Stancu