Negociere si Influentare

Context, descrierea cursului

Negocierea este cel mai probabil partea cea mai frumoasa a procesului de vanzare. Desigur ca de multe ori si cea mai dificila dar este momentul in care poti sa iti pui in practica un arsenal fantastic de abilitati, competente, pregatire, comportamente, tehnici de influentare, intuitie, spirit analitic, curaj si asumare de responsabilitati si multe altele. Aici poti face diferenta. Diferenta intre un contract care se incheie si unul care nu se incheie dar de cele mai multe ori, si diferenta intre unul foarte profitabil si unul mai putin avantajos pentru tine si compania ta.

Am ales sa construim un curs de negociere foarte practic. Absolut tot din materialul pregatit pentru participant este verificat de catre specialistii Sfera Business in practica. Fie ca este vorba despre negocierile complexe interculturale, fie ca este vorba despre negocieri cu retaileri internationali agresivi si foarte bine pregatiti, studiile de caz pregatite emana aplicabilitate. Concepte simple, fundamentale in negociere si mai ales verificate. Este un amestec exceptional de tehnica, principii de influentare, elemente de programare neuro-lingvistica applicate in negocieri si intelegere de tipare comportamentale.

Sunt abilitati care fac diferenta intre o negociere corecta si una exceptionala.

Testimonial

“Cursul “Negociere si Influentare” este unul complex din toate punctele de vedere. Plin de exemple relevanta si pragmatism in ceea ce priveste aplicarea practica a teoriei”

Catalin iosup,

Regional Sales Manager- Terrabisco, parte a grupului Vel Pitar

 

De ce sa participi la acest curs?

Din temele prezentate

Auditoriu principal

Detalii logistice

Trainer: Catalin Stancu