Negociere in FMCG cu magazinele IKA pentru implementare exceptionala

formularul de înregistrare

In cea mai mare parte a companiilor din FMCG procesul de vanzare catre retelele IKA este impartit. Pe de o parte, negocierile de conditii comerciale, promotii, actiuni speciale, listarile de articole, care se deruleaza la sediul centralelor de achizitii si care in foarte rare situatii implica participarea colegilor din field respectiv din magazine.

Acestia din urma au un rol esential in derularea unei activitati comerciale profitabile cu clientul IKA. Unele organizatii au structuri complexe de “Field Implementation”, altele specialisti care lucreaza impreuna cu colegii lor ce se ocupa de vanzarile teritoriale in TT si in IKA deopotriva, iar altele pur si simplu au transferat aceasta responsabilitate managerilor zonali din TT.

In oricare dintre situatiile de mai sus, relatia la nivelul magazinului si modul in care sunt implementate masurile negociate la nivelul centralei de achizitii pot face diferenta catre rezultate exceptionale. Noi credem cu tarie ca implementarea poate fi, pentru fiecare companie, un diferentiator esential pentru succesul procesului de vanzare.

Audiența principală:

La sfarsitul acestei sesiuni veti fi în masura sa

Din cuprins:

Durată:

Investiție:

– 590 lei/participant (la care se adaugă TVA);

Pot  fi acordate urmatoarele reduceri, necumulative:

-5% pentru 2 sau 3 participanti din aceeasi companie;

-5% pentru participantii care nu sunt la primul eveniment open Sfera Business;

-10% pentru mai mult de 4 participanti din aceeasi companie;

-10% pentru inscriere si plata cu mai mult de 30 zile de la data programului.

 

Trainer:

 

Catalin Stancu are o experienta de peste 15 ani în activitatea comerciala, dezvoltata în pozitii de senior și top management, în companii romanesti și multinationale.

Avand capacitatea deosebita de a intelege in profunzime business-ul și posibilitatile de dezvoltare, Catalin este executivul care ia decizii cu impact imediat asupra performantelor unei companii. Expertiza sa credibilizeaza concluziile rezultate din procesul de analiza de business, iar rezultatele comerciale ale companiilor in care a activat Catalin  certifica o experienta solida în zona comerciala.

A participat în echipe de implementare a managementului performantei. Este un specialist în fundamentarea proceselor de vanzare complexe.

Catalin este trainer acreditat ANC si  NLP Practitionner certificat de International Association for Neuro-Linguistic Programming. A absolvit Facultatea de Relatii Economice Internaționale (ASE- 1998).

Impreuna cu conducerea departamentelor comerciale ale companiilor-clienti, acorda consultanța/asistenta in stabilirea și urmarirea indicatorilor de performanta pentru managementul de vanzari. Catalin se implica activ alaturi de echipa de management a clientilor Sfera Business în desenarea și implementarea planurilor de actiune la nivel strategic și operational.

Vezi sesiuni open

hame-hp01 In urma acestui curs am ramas cu un “bagaj” de cunostinte mult mai bogat. Cu siguranta voi folosi si in practica cele invatate azi” – Corina Radu, Key Account Manager, Hame Romania

Citește mai mult

452==sigla==Sigla+COSELI“Cursul “Negociere in FMCG cu magazinele IKA” este interesant. Cu multe exemple practice ce pot fi usor aplicate. Trainerul e super, raspunde la intrebari intr-un mod profesionist” – Ionut Potinga, Director National de Vanzari Coseli SA

 

strauss sigla“Nu am crezut ca stiu atatea tehnici de negociere:). Le aplicam zi de zi dar fara sa le constientizez. Am avut parte de un schimb de experiente foarte folositor. Mi s-au “luminat” multe necunoscute”. – Mares Mihaela, Key Account Supervisor Sud, Strauss Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *