Managementul Echipei

formularul de inregistrare

Inscrie-te la acest curs pana la data de 15 iunie si beneficiezi de un discount de 10%. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci in formularul de inregistrare, la sectiunea mentiuni, codul de discount: SF159ME!

Rolul de manager poate fi extrem de solicitant. Pentru majoritatea oamenilor, abilitatile necesare pentru a conduce o echipa nu vin în mod natural, aceasta insemnand ca trebuie invatate si aplicate sistematic, pana la adoptia lor.

Fara training adecvat, cei mai multi aflati in acest rol nu vor face decat sa copieze stilul unuia sau altuia dintre managerii cu care au lucrat. Iar daca acestia au avut abilitati interpersonale slabe, noii manageri isi vor dezvolta o multime de comportamente gresite.

Acest curs extrem de practic ii familiarizeaza pe participanti cu principiile conducerii unei echipe, incluzand intre subiectele abordate:

Cursul are avantajul de a folosi atat metode de predare eficiente pentru a maximiza transferul de cunostinte si abilitati, cat si expertiza de management a facilitatorului.

Audienta principala:

Obiectivele cursului:

La finalul acestei sesiuni, participantii vor fi in masura sa:

Din cuprins:

 

Durata si locatie:

– durata cursului este de 2 zile

– program: 09.00 – 17.30; 09:00 – 17:30 (sunt incluse 2 coffee break-uri pe zi si mesele de pranz)

– locatie: Bucuresti,hotel Double Tree by Hilton, in perioada 25-26 iunie 2015

 

Formator:

– Catalin Stancu, formator cu o experienta de peste 15 ani in conducerea echipelor, in companii romanesti si multinationale. Este trainer acreditat ANC.

 Investitie:

– 950 lei + TVA

– Discount de 5% pentru companiile care inscriu minim 2 participanti.

Inscriere: pentru inscrierea la cursul “Managementul Echipei”, este nevoie doar sa completezi: formularul de înregistrare

Pentru informatii suplimentare:

catalin.stancu@sferabusiness.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *