Managementul Echipei de Vanzari

formularul de înregistrare

In urma cu cateva zile, intr-o discutie cu un prieten bun, National Field Manager la o companie multinationala , am povestit despre schimbarile aparute in ultimii 5 ani in Managementul Vanzarilor. Despre leadership, despre moartea recompenselor “daca-atunci”, despre transferul de cunostinte, desre motivare. DA, ultimii 5 ani sunt in opinia noastra fantastici!
De asemenea, conform studiului “Provocarile unui manager de Vanzari”, realizat in oct-nov 2015 de Ernst & Young si Sfera Business, 51.85% din respondenti au declarat ca primul lucru pe care il cauta intr-un candidat la angajare este “Potențialul de dezvoltare al candidatului, dorința de îmbunătățire permanentă și promovare, gândirea pozitivă”. Si asta dincolo de experienta, abilitati, cunoasterea in detaliu a industriei etc ( rezultatele sunt partiale, dupa centralizarea a 83% din raspunsuri).
In workshop-ul din decembrie discutam despre ce face diferit un manager de vanzari eficient, despre greselile cel mai des intalnite si consecintele acestora si despre cum sa fim mai buni. Va promitem o experienta diferita, utila si relevanta.

Printre subiectele abordate:

Acest curs este pentru tine daca:

Durata si locatia:

– durata cursului este de 2 zile;

– program: 09.00 – 17.30 (sunt incluse 2 coffee break-uri pe zi si masa de pranz in fiecare dintre cele doua zile)

– locație: București, hotel Double Tree by Hilton, Str Nerva Traian nr 3

– Perioada: 07-08 decembrie  2015

 

Trainer:

Catalin Stancu are o experienta de peste 15 ani în activitatea comerciala, dezvoltata în pozitii de senior și top management, în companii romanesti și multinationale.

Avand capacitatea deosebită de a intelege in profunzime business-ul si posibilitatile de dezvoltare, Catalin este executivul care ia decizii cu impact imediat asupra performantelor unei companii. Expertiza sa credibilizeaza concluziile rezultate din procesul de analiza de business, iar rezultatele comerciale ale companiilor în care a activat Catalin  certifica o experienta solida in zona comerciala.

In multe situatii, a trebuit să redeseneze structuri intregi ale departamentelor comerciale, să rescrie procese de vanzari complexe, să reconstruiasca sau sa dea noi valente echipelor de vanzari pe care le-a coordonat. In mod cert, este un dezvoltator de structuri de echipe de vanzari care livreaza in cel mai scurt timp rezultate.

Catalin este trainer acreditat ANC si  NLP Practitionner certificat de International Association for Neuro-Linguistic Programming. Este consultant autorizat PERSOLOG, pe modelul DISC si trainer acreditat POINTS OF YOU. A absolvit Facultatea de Relatii Economice Internaționale (ASE- 1998) iar din octombrie 2015 a inceput studiile Asebuss School of Business – programul Executive Master of Business Administration (EMBA).

 Investitie:

– 890 lei + TVA.

Pot fi acordate urmatoarele reduceri, necumulative:

-5% pentru 2 sau 3 participanti din aceeasi companie;

-5% pentru participantii care nu sunt la primul eveniment open Sfera Business;

-10% pentru mai mult de 4 participanti din aceeasi companie;

-10% pentru inscriere si plata cu mai mult de 30 zile de la data programului.

Înscriere: pentru înscrierea la cursul “Managementul Echipei”, este nevoie doar să completezi formularul de înregistrare

Pentru informații suplimentare:

catalin.stancu@sferabusiness.ro

 

[/expand]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *