Grațiela Popescu

Inapoi la echipa

Gratiela PopescuPe parcursul întregii cariere profesionale de peste 20 de ani, majoritatea petrecuți în industria farmaceutică, Grațiela a  acumulat o experiență extrem de bogată și diversificată, construită pe mai multe roluri operaționale dar și strategice, atât în România cât și în roluri regionale locate in Belgia, UK și Republica Ceha.

Deși majoritatea carierei și-a petrecut-o în Financiar, prin expunerea avută a reușit să se poziționeze ca un complex leader comercial, capabil să conducă în medii culturale diversificate, inclusiv management la distanță, organizații matrice, menținând agilitatea de a interactiona cu toate nivelurile în organizație.

Grațiela este pasionată de dezvoltarea personală continuă și construirea de capabilități menite să susțină nevoia businessului în viitor.

A absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale (ASE- 1998), după care a urmat o serie de programe scurte de leadership la Harvard, Insead, MIT, London Business School.

Grațiela este membru activ de mentoring Young Women in Business, susținut de British Chamber of Commerce in Republica Cehă.