Florin Glință

Inapoi la echipa

Florin Glinta

Florin are o experiența de peste 15 ani ca psiholog organizațional, atât din postura de component al echipelor de Resurse Umane din diverse companii (ultima, și cea mai consistentă, de aproape 6 ani in Telekom Romania), cât și de pe poziția de consultant extern pentru recrutare de talente, diagnoză și dezvoltare organizațională.

Preocupat mereu să găsească partea pozitiva a oamenilor și să o îmbogățească, Florin a studiat diverse aspecte legate de motivația pentru învățare și dezvoltare, precum și modul în care oamenii răspund la un program de formare specific. Acum câțiva ani a început să livreze programe de training, pentru a avea o experiență completă din sfera învățării.

Licențiat în Psihosociologie, Florin Glință este absolvent al Masterului de Comunicare Managerială și Resurse Umane de la SNSPA. A realizat și publicat cercetări în domeniul organizațional pe teme precum încrederea în cadrul echipelor de lucru, stilurile de leadership, stres ocupațional si burnout, inteligență și aptitudini cognitive etc.

Este acreditat CNFPA ca trainer / formator, și a livrat programe de dezvoltare complexe în arii precum managementul stresului, dezvoltarea echipelor, rolurile manageriale, feedback și coaching etc.

Florin utilizează frecvent și dezvoltă teste și metodologii de evaluare, în sfera personalității, a motivației, a inteligenței și a diverselor competențe specifice la locul de muncă.