Pablo Ferreirós Bennett

Inapoi la echipa

poza Pablo (1)Pablo are o experienta de mai mult de 15 ani in marketing, vanzari si strategie. A detinut pozitii cheie in cadrul mai multor companii multinationale si a lucrat ca si consultant pentru societati reprezentative pentru diverse sectoare de activitate. A oferit training pentru echipe si companii de top din peste 30 de tari din intreaga lume.

Doctor in Marketing, a absolvit un MBA International la Helsinki School of Economics si un MBA la Fundesem Business School. Detine un certificat “Leaders of learning” de la Harvard si este autorul cartii “Business-ul in noua era digitala”.

Crede cu desavarsire ca oamenii trebuie sa stea mereu in centrul lucrurilor, iar succesul unei companii depinde de atitudinea angajatilor.

Expert in deschiderea de noi piete, Pablo a colaborat de-a lungul timpului cu echipe din intreaga lume pentru a creste nivelul vanzarilor, pentru a dezvolta strategii menite sa consolideze brand-uri si a contribuit la adaptarea companiilor la transformarea digitala din aceasta noua era.

La Sfera Business, Pablo Ferreirós Bennett va sustine seminarii de Neuromarketing, Public Speaking, Personal Branding.