Mihai Cercel

Înapoi la echipă

Mihai Cercel – Senior consultant, avand 5 ani de experinta in consultanta in management, 5 ani experienta in administrarea afacerilor si 10 ani experienta in negocieri internationale si diplomatie. Mihai detone un doctorat in management si un MBA in dezvoltarea economica a companiilor.

Este specialist in dezvoltare organizationala, inclusiv in evaluarea culturii organizationale, management strategic si managementul performantei. Are peste 4 ani de experienta in zona de training/ livrare si dezvoltare de programe, Mihai fiind de asemenea si lector universitar la SNSPA si cadru didactic asociat la ASE, titular al disciplinelor de Negocieri Internationale si Introducere in managementul organizatiei. A activat in companii nationale si joint-ventures romano-irlandeze, dar si in Ministerul Afacerilor Externe.

Competentele sale profesionale in domeniul managementului, dublate de o experienta de business importanta si una didactica-academica, ii permit sa transfere cu usurinta participantilor din sala de curs tehnici, abilitati si atitudini potrivite rolurilor acestora in organizatiile din care fac parte.

Zonele sale de expertiza sunt:

  • dezvoltare organizationala (inclusiv evaluarea culturii organizationale si implementarea de proiecte de schimbare a culturii organizationale, identificarea Viziunii, Misiunii si valorilor organizatiei)
  • managementul organizatiei
  • managementul fortei de vanzari (distributie, fashion retail, logistica, constructii)
  • managementul performantei
  • negocieri internationale (inclusiv pregatirea echipelor de negociere)
  • management inter-cultural