Dan Drenea

Înapoi la echipă
Dan  are o experiență de peste  20 de ani în vânzări și management, în special în FMCG. A lucrat atât în piața tradițională, coordonând echipe de vânzări sau prin intermediul distribuitorilor zonali,  cât și în retailul modern (IKA), dezvoltând proiecte de implementare de produse noi și de creare de mărci proprii.

Toata această experiență a dobândit-o în companii naționale ca Overseas Group  of Companies, sau internaționale, ca McBride International, lucrând pentru mai multe piețe europene.

În rolurile manageriale pe care le-a avut, Dan s-a specializat în recrutare și selecție, coordonarea echipei, construirea mix-ului de marketing, de la stabilirea produselor, a prețurilor de vânzare, a politicii comerciale, a canalelor de distribuție, pachete promoționale, implementarea în piață, precum și în construirea bugetelor de venituri și cheltuieli.

Din 2004 livrează cursuri de vânzări și management de vânzări pentru echipe din zona de FMCG. Este, de asemenea, trainer acreditat ANC.

Toata această experiență îl face să fie pregătit ca, în rol de facilitator, să motiveze forța de vânzare și să ofere exemple și soluții la problemele lor reale, iar în rol de consultant să ofere cele mai bune soluții legate de problemele afacerii în domeniul distribuției, retailului modern și tradițional.