Catalin Stancu

Inapoi la echipa
Catalin Stancu are o experienta de peste 15 ani în activitatea comerciala, dezvoltata in pozitii de senior si top management, in companii romanesti si multinationale

Avand capacitatea deosebita de a intelege in profunzime business-ul si posibilitatile de dezvoltare, Catalin este executivul care ia decizii cu impact imediat asupra performantelor unei companii. Expertiza sa credibilizeaza concluziile rezultate din procesul de analiza de business, iar rezultatele comerciale ale companiilor in care a activat Catalin  certifica o experienta solida in zona comerciala.

In multe situatii, a trebuit sa redeseneze structuri intregi ale departamentelor comerciale, sa rescrie procese de vanzari complexe, sa reconstruiasca sau sa dea noi valente echipelor de vanzari pe care le-a coordonat. In mod cert, este un dezvoltator de structuri de echipe de vanzari care livreaza in cel mai scurt timp rezultate.

A participat in echipe de implementare a managementului performantei. Este un specialist in fundamentarea proceselor de vanzare complexe.

Catalin este trainer acreditat ANC si  NLP Practitionner certificat de International Association for Neuro-Linguistic Programming. Este consultant autorizat PERSOLOG. A absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale (ASE- 1998) si programul Executive Master of Business Administration (EMBA) din cadrul Asebuss School of Business.

In Sfera Business, Catalin livreaza programe de Vanzari, Negocieri in International Key Accounts, Negociere si Influentare, Managementul echipei de vanzari, Managementul performantei, Managementul Timpului.

Impreuna cu conducerea departamentelor comerciale ale companiilor-clienti, acorda consultanta/asistenta in stabilirea si urmarirea indicatorilor de performanta pentru managementul de vanzari. Catalin se implica activ alaturi de echipa de management a clientilor Sfera Business in desenarea si implementarea planurilor de actiune la nivel strategic si operational.