Adrian Raulea

Înapoi la echipă
Adrian este cunoscut ca psiholog, trainer, coach si mai ales pentru programele sale de dezvoltare a INteligentei Emotionale: ”Elibereaza-te de Stres”,  ” Descatusaza-ti Potentialul”,  “Vanzari INteligent Emotionale” si ”Lead Yourself to High Performance”

Instrumentele psihologice profesionale, impreuna cu experienta pe care Adrian a dobandit-o in interpretarea profilelor psihologice reprezinta un punct de plecare valoros atat in planurile de dezvoltare individuale si de grup, cat si in analize si diagnoze organizationale.

Programele de dezvoltare a INteligentei Emotionale pe care Adrian le-a construit au la baza provocari concrete pe care noi, ca indivizi, le avem in viata de zi cu zi in sanatatea noastra, in emotii,  in cariera, relatii de cuplu, gestionarea timpului, situatii financiare dificile, timpul pe care il alocam vieti personale si hobby-urilor sau spiritualitatii.

Pentru ca aceste programe sa fie eficiente pe termen lung, discutiile de coaching cu Adrian si implementarea celor invatate sunt cele care incheie programul de dezvoltare individual sau organizational.

Scurt Istoric Profesional

Aceste programe sunt rezultatul studiilor si experientelor acumulate in 22 de ani de munca, dintre care 17 ani în vanzari in companii nationale si multinationale si 5 ani experienta in resurse umane, training si consultanta.

In Sfera Business, Adrian livreaza cu succes programele de Inteligenta Emotională si Leadership, si gestioneaza instrumentele psihometrice specifice diagnozei individuale si organizationale.