Adrian Badea

Înapoi la echipă
Adrian Badea – Senior manager cu solida experienta in evaluarea nevoilor de dezvoltare organizationala, planificarea strategica si stabilirea prioritatilor.

Avand peste 15 ani de experienta in zona de training/ livrare si dezvoltare de programe, Adrian este unul din pionierii profesiei de trainer în Romania.

Dinamic, abil în exemplificari, calificat sa livreze programe de training /prezentari diverse la toate nivelurile organizationale, cu o claritate si o structura a informatiei ce asigura un impact maxim in randul participantilor, a influentat pozitiv in tot parcursul profesional cariera catorva mii de angajati.

A activat in companii nationale si multinationale de renume, ajungand sa inteleaga, deopotriva, cultura corporatista si cea antreprenoriala.
1994-1998 –Sales, Sales management( Overseas Distribution Grup, Cosmos Trading)
1998-2006 –Regional training & developmentmanager –(RJ Reynolds, JT Internationl)
2006-2007 –Training and OD management (HvB Bank- Unicredit Tiriac Bank)
2007-2012 –Hr Manager, Hr Director (Kiwi Finance, SomacoGrup)

Competentele sale profesionale de coaching, dublate de o  experienta comerciala solida, ii permit sa transfere cu usurinta echipelor din sala de curs tehnici, unelte, aptitudini si competente relevante si definitorii pentru succesul organizatiei dumneavoastra .

Zonele sale de expertiza sunt: managementul proceselor de resurse umane (bugetare, recrutare, selectie, managementul performantei, managementul succesiunii, managementul compensatiilor) si managementul fortei de vanzari (distributie , FMCG , banking, finance retail, constructii).