De ce noi

Suntem o firma de training si consultanta axata pe oferirea de solutii integrate in vanzari, management si relatii cu clientii.  Avem convingerea ca, lucrand alaturi de clientii nostri, putem gasi solutii practice pentru problemele care ii impiedica acum sa obtina cresterea dorita.

Suntem diferiti pentru ca:

IMG_2751-300x225In plus,la Sfera Business, dimensiunea afacerii dvs. nu este importanta in decizia de a colabora.

Cele mai multe firme de consultanta isi concentreaza eforturile catre clientii de talie mare sau medie. Si nu doar ca au o disponibilitate limitata cand este vorba de implicarea in proiecte mici, dar cand decid totusi sa o faca, o fac pentru un pret ridicat.  Noi va apreciem afacerea chiar daca va aflati in faza de start-up. Focusul nostru este pe a va ajuta sa va realizati visurile si sa va atingeti scopurile, iar abordarea si valorile noastre reflecta exact acest lucru.⇑ Citeste tot articolul

Suntem extrem de orientati catre relatia cu clientii – Suntem partenerul dvs. de afaceri 
Noi ne punem in locul dvs. si incercam sa privim lucrurile din exterior. Credinta noastra este ca numai atunci cand am reusit sa construim o relatie de incredere cu dvs., suntem in pozitia de a merita contractul pe care ni l-ati incredintat. Credem in relatii pe termen lung si dorim sa va sustinem viziunea de afaceri chiar si dupa ce proiectul comun a fost dus la bun sfarsit.

Programele noastre de training se adreseaza tuturor nivelurilor din organizatie, de la top management si pana la zonele de executie, sprijinind abilitatile de vanzari, relatii cu clientii, leadership si  management.

Programele noastre de consultanta acopera ariile de definire a strategiei si initiativelor strategice, de aliniere cu obiectivele strategice, tactice si operationale,  de stabilire a indicatorilor de performanta, de identificare a valorilor companiei, precum si de eficientizare a unor procese interne, de la logistica, recrutare, managementul performantei, etc si pana la optimizarea procesului de vanzare, in scopul atingerii indicatorilor de performanta agreati.

O investitie profitabila. O performanta dovedita.

Suntem alesi de clientii care isi doresc ca  Sfera Business sa actioneze ca o extensie a propriei lor afaceri. Suntem alesi de clientii care isi doresc rezolvarea problemelor de afaceri, fara sa fie nevoiti sa plateasca o avere pentru acest lucru. Comisionul de succes face parte din practica noastra curenta. Suntem alesi datorita implicarii noastre totale in proiectele pe care le derulam.

Parteneriatul cu noi incepe cu o discutie in timpul careia aflam care va sunt nevoile specifice. Ne bucuram sa avem aceasta oportunitate de a dialoga cu dvs. si de a va castiga increderea si, in ultima instanta, de a castiga contractul cu dvs. Pentru a initia acest dialog,  contactati-ne chiar azi!