Consultanta procese

Solutiile noastre integrate de business ne permit sa va intelegem mai bine strategia, obiectivele, procesele si structura organizationala – toate acestea punand premisele pentru a face o diagnoza corecta a nevoilor dumneavoastra si pentru a dezvolta o solutie personalizata.

Diagnosticul oferit de noi permite masurarea abilitatilor, evaluarea proceselor si identificarea rolurilor necesare pentru a va atinge obiectivele strategice si a creste performanta.

Dupa ce au loc intalnirea cu clientul si agrearea obiectivelor proiectului, o echipa de consultanti specialisti incepe lucrul cu personalul clientului. Acestia colecteaza informatii si date, pe care le analizeaza folosind diverse instrumente, pentru a identifica solutii practice. Dupa stabilirea comuna a solutiilor, echipa de consultanti incepe procesul de instruire a personalului clientului, asista la implementare si il sprijina pe client sa obtina rezultate de durata.

Procese Vanzari

Consultanta in procese de vanzari

Fiecare organizatie de vanzari este compusa din profesionisti cu o mare varietate de experiente de management si vanzari. Daca mai adaugam si diversitatea personalitatilor, si pe cea a proceselor/tehnologiilor pe care le intalnim, cu siguranta ca gasirea unui limbaj comun in vanzari devine o sarcina foarte dificila. De aceea, fara a alinia resursele umane, procesele și tehnologia, devine aproape imposibil sa ne atingem obiectivele de vanzari si sa functionam eficient.

Sfera Business va ofera servicii de consultanta puternic specializate in procesul de vanzare.

Serviciile de consultanta in vanzari furnizate de Sfera Business ofera o harta a ceea “ce” trebuie facut in termeni de procese de vanzari, in timp ce training-ul sustinut de noi in sala de curs arata “cum” pot fi puse în practica aceste procese.

Noi identificam un plan a ceea ce trebuie sa reprezinte focus-ul in sala de curs, precum si instrumentele care trebuie dezvoltate pentru a maximiza performanta echipei de vanzari si a managerilor sai. Consultanta pe care o oferim are loc anterior livrarii de training, pentru a ne asigura ca ceea ce se preda in sala de curs reflecta strategia manageriala. Desi aceasta abordare este utila oricarui tip de client, putem spune ca cele mai importante beneficii le obtin clientii care pur si simplu doresc o evaluare a strategiei de vanzare inainte de a implementa un program de training.

Beneficii ale afacerii

Obiective

Audienta: Rezultatele vizate ale programului pot fi adaptate in asa fel incat sa acopere nevoile intregii organizatii de vanzari, de la directori si pana la managerii de vanzari si agentii de vanzari.

Obiective ale livrarii:

(Vor fi stabilite in cadrul unor discutii de grup sau unu-la-unu cu directorii de vanzari, managementul de vanzari si performerii de top ai echipei de vanzari)

Procese Resurse Umane

Sfera Business va ofera consultanta de valoare in toate ariile functionale ale Resurselor Umane. Definirea proceselor, asigurarea performantei proceselor si instruirea titularilor de procese pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Sfera Business poate conduce interviuri bazate pe competente pentru organizatia dvs. sau ii poate instrui pe recrutorii dvs. (sau personalul functional implicat in recrutare) sa deprinda aceste abilitati.

Managementul Performantei – Implementarea Balanced Score Card

Sfera Business sustine organizatiile in a implementa un sistem de management al performantei bazat pe metodologia Balanced Score card. In procesul de implemetare, va putem ajuta:

De asemenea, va putem ajuta sa va instruiti toti angajatii (atat evaluatori, cat și angajati evaluati) pe marginea:

Analiza nevoilor de training

Ne asumam intregul demers al analizei nevoilor de training pentru toate nivelurile si functiunile din organizatiile client. Mai exact, ne implicam in:

Implicarea angajatilor

Organizatiile au evoluat de la etapa in care ofereau angajatilor o infrastructura de baza, pornind de la niste cerinte minime, la cea în care masoara gradul de satisfactie al angajatilor si, mai nou, chiar IMPLICAREA ANGAJATILOR.

Va vom ajuta sa gasiti raspunsul la toate intrebarile de mai sus si ne vom asigura ca organizatia dvs. se misca intr-o directie pozitiva, creand o forta de munca puternic implicata, aliniata obiectivelor strategice si productiva.

Va asiguram ca veti avea succes in a va dezvolta o functiune de Resurse Umane care se aliniaza armonios cu afacerea dvs. si va furnizeaza rezultatele asteptate. Va puteti rezerva un loc sala consiliului de directori!