Valentin Bancu

Valentin Bancu are o experienta comerciala internationala si nationala de peste 10 ani, dezvoltata in pozitii de senior management , in companii multinationale de talie globala (Reckitt Benckiser, Heineken, Danone, Cargill, OMV Petrom).

In acest moment, Valentin Bancu conduce departamentul de trade marketing al Reckitt Benckiser pe tarile nordice (Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Islanda).

Cu o bogata experienta in conducerea echipelor mari (+70 de oameni) si in shopper & customer marketing si cu o pasiune deosebita pentru dezvoltarea afacerii prin leadership autentic, Valentin este liderul care construieste strategii bazate pe intelegerea trendurilor de consum, a clientilor si a categoriilor, rezultatele acestor strategii vazandu-se in performanta excelenta obtinuta in activitatea de pana acum.

Valentin a condus si a participat in procese complexe de management al categoriei, precum si in proiecte de category vision, construind strategii de piata pe termen mediu si lung (3-10 ani). De asemenea, are experienta in managementul clientilor majori, managementul proiectelor de route 2 market si de optimizare a activitatii de vanzare.

Cu o formare de lunga durata in leadership si managementul schimbarii, Valentin pune accentul nu numai pe rezultate, ci si pe CUM le atingem si comportamentele cheie necesare unui manager performant.

Valentin este absolvent al unui Master in Economie Internationala si Afaceri Europene in cadrul ASE Bucuresti.

In Sfera Business, Valentin livreaza programe de Category Vision, Category Management si Merchandising.