catalina aldea

Cătălina Aldea

Catalina Aldea are o cariera de 18 ani in FMCG & Retail Market, cu o experienta vasta acumulata atat in vanzari cat si in achizitii, ocupand pozitii de Key Account Manager, Buying Manager, Merchandising Manager si Commercial Director.

A intrat in Achizitii acum 15 ani  intr-un proiect pionierat al unui antreprenor roman, reteaua Univers’all, unde a activat timp de 3 ani unde si-a format bazele carierei de achizitor.

In Mega Image a fost recrutata in 2004 pentru pozitia de Buying Manager DryFood, Drinks, Non food, cand Delhaize preluase 100% Mega Image si reteaua avea doar 16 magazine. In 2007 preia si departamentul Fresh, fiind numita Buying Manager, iar in 2011 este numita Director Comercial si membru in Comitetul, Executiv fiind primul roman care ocupa aceasta pozitie de la preluarea Mega Image de catre Delhaize. Din aceasta pozitie, a coordonat departamentele de Achizitii, Merchandising, Pricing, Promotii in magazine, Calitatea si Siguranta Alimentelor.

Si-a pus semnatura si a contribuit la lansarea unor concepte de comert unice in piata romaneasca (Concept store-urilor Piata Gemeni si Piata Sudului,  Wine Gallery si Equilibrium) si a 3 formate noi de magazine: Shop&Go, AB Cool Food si Gusturi Romanesti. A intarit statutul Mega Image de “specialist in produse”, anticipand necesitatile consumatorilor, lansandu-le mereu provocari noi.  Dincolo de negocierile comerciale complexe, a contribuit, totodata, la optimizarea experientei in-store prin procese si reguli de mercantizare si implementare a planogramelor, a organizat echipa responsabila de promovare in-store, avand initiativa de realizare a cataloagelor  tematice“Mega” si a reportajelor la producatori.

In cadrul companiilor in care a lucrat, Catalina a sustinut traininguri de Merchandising, Key Account Management, Cei 4 P, Branding, pe Marca privata si Concepte speciale, Category Management, mentoring pe Leadership si a participat ca speaker la mai multe conferinte din retail si conferinte ale furnizorilor.

Catalina Aldea este un expert in negocieri, category management, retail management, merchandising, in store promo si leadership datorita experientei si valorii acordate specialistilor din jurul sau, prin care a creat rezultate constand in afaceri de peste 630 mil. euro si echipe unite conduse dupa criterii de management al performantei.

One comment

  1. posted on Aug 26, 2015 at 2:25 PM

    […] Negocieri Eficiente in Retail In colaborare cu Catalina Aldea  […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *