SALES MANAGEMENT ACADEMY

Descoperă împreună cu experții Sfera Business modul în care să îți conduci echipa de vânzări către performanță.
Înscrie-te până la sfârșitul lunii august și beneficiază de prețul redus early bird de 1840 de Euro!

Data

5 septembrie – 4 decembrie 2019

Locația

Ramada Hotel & Suites – Bucharest North

Preț

2300 Euro + TVA

De ce o academie de SALES MANAGEMENT?

 • managementul vânzărilor se învață structurat - pe pași;
 • a fi un bun manager de vânzări presupune abilități soft și în egală măsură abilități hard;
 • fiecare sesiune este livrată de un expert Sfera Business cu experiență relevantă în tema facilitată;
 • ne folosim de atributele unui vânzător pentru a construi un manager performant;
 • folosim perspectiva unui psiholog de organizație și a unui specialist în neuroscience;
 • ne propunem să creăm o comunitate de oameni pasionați de management al vanzarilor.

Cui se ADRESEAZĂ?

 • Managerilor de Vânzări Experimentați din companii românești și multinaționale care își propun să valideze propriul model și să afle elemente noi în zona de proces, de leadership dedicat echipelor comerciale sau de neuroștiințe aplicate;
 • Managerilor de Vânzări la început de carieră care își propun să își structureze competențele și abilitățile necesare pentru dezvoltarea profesională;
 • High-potentials în departamentele comerciale care se pregătesc pentru preluarea unui nou rol;

Rezervă un loc

Ce ne DIFERENȚIAZĂ?

 • Abordare multidisciplinară: Îmbinăm perspectiva vânzătorului experimentat cu știința psihologiei organizaționale aplicate pe procesele importante de managementul echipei. Exersăm modalități de persuasiune care țintesc direct instanța ultimă ce ia deciziile de cumpărare: creierul clientului
 • Măsurăm, evaluăm, cuantificăm: Discuțiile noastre pleacă de la lucruri observabile și evaluabile, sau conduc la concluzii traduse în comportamente și atitudini ce pot fi aplicate imediat
 • Inovăm și experimentăm noul, permanent: La noi doar denumirea unor concepte este clasică, nu și ceea ce se petrece înăuntrul lor. De la tehnicile de persuasiune avansate, la instrumentele psihometrice și tehnologia neuro.

Rezervă un loc

Program și extra-beneficii

Înscrie-te în Academia Managerilor de Vânzări, cel mai practic program de dezvoltare comercială care în 10 zile lucrează intens la convingerile

pe care se sprijină comportamentele esențiale pentru un Management Comercial performant și, cel mai important, produce Re-zul-ta-te.

3 experți în Management Comercial, Psihologie de Organizație și Neuroștiințe te așteaptă cu peste 20 de instrumente:

studii de caz și metode ancorate la mediul de business românesc, măsurători psihometrice și evaluări 360, tooluri financiare și tehnologie în sala de seminar.

TEMELE ACADEMIEI

Procesul de Vânzare

Profilul Managerului de Vânzări

Managementul performanței

Cătălin Stancu și Florin Glință

Florin este specialist în managementul performanței, assessment centers, evaluari psihologice și evaluari de personal;

Cătălin este un executiv cu peste 15 ani de experiență în conducerea echipelor comerciale, oferind noi valențe echipelor pe care le-a coordonat;

Fotografie folosita ca overlay pentru video.

Recrutare și retenție

Motivare. Inteligență Emoțională

Comunicare

Conducerea Ședințelor

Team Management

Cătălin Stancu și Florin Glință

Cătălin este un executiv cu peste 15 ani de experiență în conducerea echipelor comerciale, oferind noi valențe echipelor pe care le-a coordonat;

Florin este specialist în managementul performanței, assessment centers, evaluări psihologice și evaluări de personal;

Fotografie folosita ca overlay pentru video.

Finanțe pentru Sales Teams

Negociere

Cătălin Stancu

Cătălin este un executiv cu peste 15 ani de experiență în conducerea echipelor comerciale, oferind noi valențe echipelor pe care le-a coordonat;

Fotografie folosita ca overlay pentru video.

Neuroscience or “How to sell to the brain”

Pablo Ferreiros Bennett

Pablo Ferreirros este specialistul Sfera Business în neuroscience, implicat activ în programe de „NeuroMarketing or how to sell to the brain”, cu companii importante românești.

Fotografie folosita ca overlay pentru video.

Presentation Skills

Coaching și delegare

Proiect practic – evaluare pentru pașii următori

Cătălin Stancu și Florin Glință

Cătălin este un executiv cu peste 15 ani de experiență în conducerea echipelor comerciale, oferind noi valențe echipelor pe care le-a coordonat;

Florin este specialist în managementul performanței, assessment centers, evaluări psihologice și evaluări de personal;

Fotografie folosita ca overlay pentru video.

BENEFICIILE SALES MANAGEMENT ACADEMY

Vei face parte dintr-o  comunitate de oameni pasionați de managementul  vânzărilor,  vei întâlni colegi de breaslă cu care vei  schimba idei de business valoaroase  și vei câștiga prieteni  valoroși care te vor ajuta în cariera profesională.

Vei beneficia de share de bune practici cu colegii din breaslă, în timp ce vei putea expune problemele cu care te confrunți și să găsim împreună soluții de top pentru tine și organizația ta.

Pentru că a fi un bun manager de vânzări presupune abilități soft și în egală măsură abilități hard; este extrem de important sa înțelegi perfect liniile dintr-un P&L și cheia de impact dar nu poți asta fără o echipă pregătită, motivată, angajată și profesionistă.

Peste 20 de exerciții, chestionare și studii de caz

Traineri cu o experiență de peste 10 ani în domeniile în care livrează programele Sfera Business

ÎNCĂ NU EȘTI CONVINS?

Vezi ce vei obține dacă urmezi cursurile academiei:

10 ZILE FABULOASE pline de exemple practice și tool-uri ce pot fi aplicate imediat în businessul tau; credem cu tărie în practicieni, ca o garanție a unui grad de adoptare ridicat al competențelor și abilităților.

PROMISIUNEA DE VALOARE A ACADEMIEI SFERA BUSINESS este că te ghidează în proces. Clădim pe rezultatele anterioare. Conceptualizăm best practice-ul propriu. Îți arătăm modele de translație și îți flexibilizam criteriile de ancorare a performanței în cadrul echipei.

RE-ZUL-TA-TE: Sunt puncte de intersecție care schimbă tot. Iar acelea sunt abordate similar de un manager performant, în baza unor principii, metode și tehnici validate în situații similare în trecut. Acele puncte fac diferența în performanța comercială.

ÎNCEPE ASTĂZI DRUMUL TĂU SPRE A FI UN MANAGER DE VÂNZĂRI DE TOP!

Fă cunoștință cu trainerii

Fotografie cu Catalin Stancu

Cătălin Stancu

 

Managing Partner
Senior Trainer & Consultant

Despre CĂTĂLIN

Manager executiv cu peste 15 ani experiență în conducerea echipelor, a dezvoltat și livrat programe de vânzări, negocieri, management strategic, managementul echipei de vânzări, managementul performanței.

Trainer acreditat ANC și NLP Practitionner certificat de International Association for Neuro-Linguistic Programming. Este consultant autorizat PERSOLOG și trainer certificat Points of You. A absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale (ASE- 1998) iar în 2017 a absolvit programul EMBA- Asebuss-Kennesaw University Atlanta.

În multe situații, a trebuit sa redeseneze structuri întregi ale departamentelor comerciale, să rescrie procese de vânzări, să reconstruiască sau să dea noi valențe echipelor de vânzări pe care le-a coordonat. În mod cert este un dezvoltator de structuri de echipe de vânzări care livreaza în cel mai scurt timp rezultate.

Florin Glinta

Florin Glinţă

 

Psiholog
Senior Trainer & Consultant

Despre FLORIN

Florin are o experiență de peste 15 ani ca psiholog organizațional, atât din postura de component al echipelor de Resurse Umane din diverse companii (ultima, și cea mai consistentă, de aproape 6 ani în Telekom România), cât și de pe poziția de consultant extern pentru recrutare de talente, diagnoză și dezvoltare organizațională.

Din 2012 a început să livreze programe de training, pentru a avea o experiență completă în sfera învățării. Licențiat în Psihosociologie, Florin Glinta este absolvent al Masterului de Comunicare Manageriala și Resurse Umane din SNSPA. A realizat și publicat cercetări empirice în domeniul organizațional pe teme precum încrederea în cadrul echipelor, stilurile de leadership, stres ocupațional și burnout, inteligență și aptitudini cognitive etc.

Este acreditat ANC (CNFPA) ca trainer / formator, și a livrat programe de dezvoltare complexe în arii precum managementul stresului, dezvoltarea echipelor, rolurile manageriale, feedback și coaching etc.

Fotografie cu Pablo Ferreiros.

Pablo Ferreirós Bennett

 

Specialist în Neuroștiințe
Senior Trainer & Consultant

Despre PABLO

Pablo are o experiență de peste 12 ani în marketing, vânzări și strategie. A deținut poziții cheie la mai multe companii multinaționale și a lucrat ca şi consultant pentru companii din diferite sectoare de activitate. Pablo a oferit training pentru echipe și companii de top din peste 30 de țări din întreaga lume.

Doctor în Marketing, a absolvit un MBA Internațional la Helsinki School of Economics, un MBA la Fundesem Business School, deține un certicat “Leaders of learning” de la Harvard, a fost speaker la TEDx şi este autorul cărții „Business-ul în noua era digitală”. Pasionat de educație, marketing și strategie, Pablo crede cu tărie că oamenii trebuie să se afle în centrul tuturor lucrurilor, iar succesul unei companii va depinde de atitudinea angajaţilor.

Expert în deschiderea de noi piețe, Pablo a colaborat cu echipe din întreaga lume pentru a crește vânzările, a dezvolta strategii internaţionale pentru consolidarea brandurilor și pentru adaptarea la transformarea digitală din această eră nouă. La Sfera Business susţine seminarii de Neuromarketing, Public Speaking, Personal Branding.

Imagini de la alte programe Sfera Business

Cine organizează Sales Management Academy?

Sfera Business.


De ce? Pentru că suntem o firmă de training și consultanță specializată în oferirea de soluții integrate de pregătire profesională.


Avem competențe practice în domenii complementare, căpătate în poziții de middle și top management în companii importante românești și multinaționale.

Dintre clienții noștri

Sfera-Business-Parteneri-2
Sfera-Business-Parteneri

EARLY BIRD TOATĂ LUNA AUGUST! 1840 EURO + TVA.

DISCOUNT 20%. REZERVĂ UN LOC!

Formular landing
Sending