fbpx

Florin Glinta – Psychologist, Senior Trainer and Consultant

 

Florin are o experienta de peste 15 ani ca psiholog organizational, atat din postura de component al echipelor de Resurse Umane din diverse companii (ultima, si cea mai consistenta, de aproape 6 ani in industria de telecom), cat si de pe pozitia de consultant extern pentru recrutare de talente, diagnoza si dezvoltare organizationala.

Preocupat mereu sa gaseasca partea pozitiva a oamenilor si sa o imbogateasca, Florin a studiat diverse aspecte legate de motivatia pentru invatare si dezvoltare, precum si modul in care oamenii raspund la un program de formare specific. Acum cativa ani a inceput sa livreze programe de training, pentru a avea o experienta completa din sfera invatarii.

Licentiat in Psihosociologie, Florin Glinta este absolvent al Masterului de Comunicare Manageriala si Resurse Umane de la SNSPA. A realizat si publicat cercetari in domeniul organizational pe teme precum increderea in cadrul echipelor de lucru, stilurile de leadership, stres ocupational si burnout, inteligenta si aptitudini cognitive etc.

Este acreditat ANC (CNFPA) ca trainer / formator, si a livrat programe de dezvoltare complexe in arii precum inteligenta emotionala, managementul stresului, dezvoltarea echipelor, rolurile manageriale, comunicare, feedback si coaching etc.

Florin utilizeaza frecvent si dezvolta teste si metodologii de evaluare, in sfera personalitatii, a motivatiei, a inteligentei si a diverselor competente specifice la locul de munca.