fbpx

Florin Glință – Psychologist, Senior Trainer and Consultant

Florin Glință are o experiență de peste 15 ani ca psiholog organizațional, atât din postura de component al echipelor de Resurse Umane din diverse companii (ultima, și cea mai consistentă, de aproape 6 ani în industria de telecom), cât și de pe poziția de consultant extern pentru recrutare de talente, diagnoză și dezvoltare organizațională.

  

Preocupat mereu să găsească partea pozitivă a oamenilor și să o îmbogățească, Florin a studiat diverse aspecte legate de motivația pentru învățare și dezvoltare, precum și modul în care oamenii răspund la un program de formare specific. Acum câțiva ani a început să livreze programe de training, pentru a avea o experiență completă din sfera învățării.

 

Licențiat în Psihosociologie, Florin este absolvent al Masterului de Comunicare Managerială și Resurse Umane de la SNSPA. A realizat și publicat cercetări în domeniul organizațional pe teme precum încrederea în cadrul echipelor de lucru, stilurile de leadership, stres ocupațional și burnout, inteligență și aptitudini cognitive etc.

 

Este acreditat ANC (CNFPA) ca trainer / formator, și a livrat programe de dezvoltare complexe în arii precum inteligența emoțională, managementul stresului, dezvoltarea echipelor, rolurile manageriale, comunicare, feedback și coaching etc.

Florin utilizează frecvent și dezvoltă țeste și metodologii de evaluare, în sfera personalității, a motivației, a inteligenței și a diverselor competențe specifice la locul de muncă.