fbpx

Lorena Drăguşel - SENIOR TRAINER & CONSULTANt

Lorena Drăgușel are o experiență de peste 10 ani în Call Center Business (ultima și cea mai consistentă fiind în cadrul proiectului Microsoft Store – Arvato Services) ca Sales Specialist Trainer & Coach și Sales Coordinator.

 

Principalul ei focus este identificarea ariilor ce necesită îmbunătățire în cadrul procesului de vânzare și negociere din diferite companii, prezentând noi perspective referitoare la metodologiile utilizate în cadrul programelor de training, acestea fiind personalizate pe produse și oameni. Totodată acestea sunt menite să crească randamentul, prin identificarea motivației personale ce se transpune în mod direct în performanță din cadrul departamentului de vânzări al respectivului business.

 

Certificările ANC ca Trainer/Formator și COPC (Customer Operations Perfomance Center) la nivel internațional, îi permit să dezvolte și să faciliteze programe de training adaptate, personalizate pe cererile și metricele proiectelor cu care colaborează, oferind un echilibru între timpul investit in programele de pregătire (motivațională, de comunicare, vânzări) și atenția dedicată atingerii obiectivelor.

 

În decursul anilor a dezvoltat, implementat și facilitat Training-uri de Motivație,Comunicare și Vânzări integrate la nivel internațional în cadrul companiei Microsoft.