fbpx

GRAȚIELA POPESCU - SENIOR TRAINER AND CONSULTANT

Pe parcursul întregii cariere profesionale de peste 20 de ani, majoritatea petrecuți în industria farmaceutică, Grațiela Popescu a acumulat o experiență extrem de bogată și diversificată, construită pe mai multe roluri operaționale dar și strategice, atât în România cât și în roluri regionale locate în Belgia, UK și Republica Cehă.

 

Deși majoritatea carierei și-a petrecut-o în Financiar, prin expunerea avută a reușit să se poziționeze ca un complex leader comercial, capabil să conducă în medii culturale diversificate, inclusiv management la distanță, organizații matrice, menținând agilitatea de a interacționa cu toate nivelurile în organizație.

 

Grațiela este pasionată de dezvoltarea personală continuă și construirea de capabilități menite să sustină nevoia businessului în viitor.

 

A absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale (ASE- 1998), după care a urmat o serie de programe scurte de leadership la Harvard, Insead, MIT, London Business School.

 

Grațiela este membru activ de mentoring Young Women in Business, susținut de British Chamber of Commerce în Republica Cehă.