fbpx
Echipa

Lucruri în care credem, la Sfera Business

Experiență demonstrată

Credem cu tărie în necesitatea experienței relevante pentru clientul nostru. Backgroundul experților Sfera Business ne permite să construim proiecte aplicate care pot produce efecte, imediat!

Pasiune

Fiecare proiect și fiecare client devin o parte din noi. Lucrăm alături de echipele de management cu entuziasm și cu dorința de reușită. Ne place ceea ce facem. Și acest lucru se vede, de fiecare dată!

Excelență

Nu ne plac jumătățile de măsură. Ne perfecționăm permanent, pentru un grad ridicat de înțelegere și cunoaștere. Livrăm cel puțin ceea ce promitem. Întotdeauna!

Inovație

Integrăm permanent cele mai noi descoperiri ale procesului de învățare experiențială. Folosim în proiecte simulări de business, instrumente avansate de neuroscience și evaluări psihometrice adaptate. Suntem în pas cu dinamica vremurilor. Și uneori înaintea acesteia!

Respect

Clienții noștri merită tot ce putem da mai bun. Tratăm cu onestitate și rigurozitate fiecare program. Ne simțim parte din organizație și lucrăm împreună. Ne bucurăm împreună de succes. Cu tot sufletul!

Echipa Sfera Business

Cătălin Stancu

Graţiela Popescu

Florin Glinţă

Lorena Drăgușel

Pablo FERREIRÓS BENNET

Alina Parincu

ADRIANA GONZÁLEZ GIL

valentin bancu

Daniela Sima

GEORGE FRUSINOIU