fbpx

Cătălin Stancu – Managing Partner, Senior Trainer & Consultant

Cătălin Stancu are o experiență de peste 15 ani în activitatea comercială, dezvoltată în poziții de senior și top management, în companii românești și multinaționale.

 

Având capacitatea deosebită de a înțelege în profunzime business-ul și posibilitățile de dezvoltare, Cătălin este executivul care ia decizii cu impact imediat asupra performanțelor unei companii. Expertiza sa credibilizează concluziile rezultate din procesul de analiză de business, iar rezultatele comerciale ale companiilor în care a activat Cătălin certifică o experiență solidă în zona comercială.

 

În multe situații, a trebuit să redeseneze structuri întregi ale departamentelor comerciale, să rescrie procese de vânzări complexe, să reconstruiască sau să dea noi valențe echipelor de vânzări pe care le-a coordonat. În mod cert, este un dezvoltator de structuri de echipe de vânzări care livrează în cel mai scurt timp rezultate.

 

A participat în echipe de implementare a managementului performanței. Este un specialist în fundamentarea proceselor de vânzare complexe.

 

Cătălin este trainer acreditat ANC și NLP Practitionner certificat de International Association for Neuro-Linguistic Programming. Este consultant autorizat PERSOLOG. A absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale (ASE – 1998) și, în 2017, programul Executive Master of Business Administration (EMBA) din cadrul Asebuss School of Business.

 

În Sfera Business, Cătălin livrează programe de Vânzări, Negocieri în International Key Accounts, Negociere și Influențare, Managementul echipei de vânzări, Managementul performanței, Managementul Timpului.

 

Împreună cu conducerea departamentelor comerciale ale companiilor-clienți, acordă consultanță/asistență în stabilirea și urmărirea indicatorilor de performanță pentru managementul de vânzări. Cătălin se implică activ alături de echipa de management a clienților Sfera Business în desenarea și implementarea planurilor de acțiune la nivel strategic și operațional.