Slide Online simulation CRISIS AND CHANGE MANAGEMENT Crisis management training symbol Solicită un DEMO BUSINESS GAME

Scenariul jocului

Tocmai ai preluat, din poziția de Director General, conducerea unuia dintre cei mai cunoscuți producători la nivel regional. Compania funcționează deja de 6 luni, aveți toate utilajele necesare, angajații suficienți pentru nevoile actuale, un istoric financiar (la îndemână) pe baza căruia poți să faci scenarii. Conducerea anterioară a fost concediată. Ai o sarcină grea. Ai în față 24 luni, pe parcursul cărora va trebui să iei decizii, să analizezi impactul. Să conduci compania, cu obiective bine definite.

progression of online business simulation

Ce se întamplă în “Crisis and Change Management” Business Game?

  • Conduci o companie. Ai de trecut 3 obstacole, în 3 capitole: o criză generată de lichidități reduse, o criză tehnologică și una a canalelor de vânzare.

  • E musai să te adaptezi. Să înțelegi rapid, să schimbi. Să verifici impactul. Să mergi pe un scenariu, poate pe mai multe. E musai să îți conduci compania; să reziști.

  • Primești mesaje, pe parcursul jocului, de la colegi care te informează despre statusul companiei și despre elemente noi, care pot schimba regulile jocului.

  • Iei decizii în marketing, vânzări, HR, producție, achiziții, administrativ, R&D. Și vezi impactul. Imediat. În statistici extrem de relevante și în situații financiare.

  • Ai atât un knowledge base la care poți face apel pe parcursul jocului, cât și un facilitator cu minim 15 ani de experiență care te sprijină și te ghidează în proces.

Care sunt obiectivele programului?

Prin joc, aplici un management de criză la nivelul unei companii virtuale. Vei vedea impactul holistic al deciziilor. Vei putea înțelege interdependența deciziilor la nivel departamental. Poți da faliment, din fericire într-un mediu virtual. Sau poți ajunge la capătul jocului, cu rezultate excepționale și cu mult mai multă experiență. La sfârșit, înveți. Mult. Din orice scenariu.

Business Simulation Statistics
Results of business simulation

Mai multe informații

Pentru a afla mai multe informații despre acest program sau despre următoarele ediții, completează formularul de mai jos sau contactează-ne la: office@sferabusiness.ro | +40 760 770 246