fbpx

Alina Parincu – Senior Trainer & Consultant

Alina Parincu este trainer acreditat ANC, având o experiență de peste 16 ani în domeniul financiar bancar, din care ultimii 7 ani în poziții de senior management, în cadrul unuia dintre cele mai puternice grupuri financiare. 

 

Pe parcursul celor 16 ani de banking, Alina a reușit să acumuleze un capital important de expertiză, fiind implicată atât în construirea și coordonarea echipelor de middle management și vânzări, cât și în proiecte de structurare de business și finanțare.

 

A absolvit Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Drept, după care și-a continuat studiile postuniversitare în Management financiar- bancar și Dreptul Afacerilor, iar în 2017 a absolvit programul Executive Master of Business Administration (EMBA) din cadrul Asebuss School of Business & Kennesaw State University, Atlanta/ Georgia, USA.

 

În Sfera Business, Alina este specializată în facilitarea programelor: Management strategic, People management, Project management, Finance for non-finance, fiind implicată permanent în procesul de rafinare a modalităților de livrare a programelor și aliniere la nevoile reale ale partenerilor.