fbpx

Alina Parincu – Senior Trainer & Consultant

Alina Parincu este trainer acreditat ANC, avand o experienta de peste 16 ani in domeniul financiar bancar, din care ultimii 7 ani in pozitii de senior management, in cadrul unuia dintre cele mai puternice grupuri financiare. Pe parcursul celor 16 ani de banking, Alina a reusit sa acumuleze un capital important de expertiza, fiind implicata atat in construirea si coordonarea echipelor de middle management si vanzari, cat si in proiecte de structurare de business si finantare.

A absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Facultatea de Drept, dupa care si-a continuat studiile postuniversitare in Management financiar- bancar si Dreptul Afacerilor, iar in 2017 a absolvit programul Executive Master of Business Administration (EMBA) din cadrul Asebuss School of Business & Kennesaw State University, Atlanta/ Georgia, USA.

In Sfera Business, Alina este specializata in facilitarea programelor Management strategic, People management, Project management, Finance for non-finance, fiind implicata permanent in procesul de rafinare a modalitatilor de livrare a programelor si aliniere la nevoile reale ale partenerilor.