fbpx

Pablo Ferreirós Bennett – Senior Trainer and Consultant

Pablo Ferreirós Bennett are o experiență de mai mult de 15 ani în marketing, vânzări și strategie. A deținut poziții cheie în cadrul mai multor companii multinaționale și a lucrat ca și consultant pentru societăți reprezentative pentru diverse sectoare de activitate. A oferit training pentru echipe și companii de top din peste 30 de țări din întreagă lume.

 

Doctor în Marketing, a absolvit un MBA Internațional la Helsinki School of Economics și un MBA la Fundesem Business School. Deține un certificat “Leaders of learning” de la Harvard și este autorul cărții “Business-ul în noua eră digitală”.

 

Crede cu desăvârșire că oamenii trebuie să stea mereu în centrul lucrurilor, iar succesul unei companii depinde de atitudinea angajaților.

 

Expert în deschiderea de noi piețe, Pablo a colaborat de-a lungul timpului cu echipe din întreagă lume pentru a crește nivelul vânzărilor, pentru a dezvolta strategii menite să consolideze brand-uri și a contribuit la adaptarea companiilor la transformarea digitală din această nouă eră.

 

La Sfera Business, Pablo Ferreirós Bennett susține seminarii de Neuromarketing, Public Speaking, Personal Branding.