Prezentari business in PowerPoint. Cum sa fii memorabil in sala de sedinte

Context, descrierea cursului

In companiile din ziua de azi se desfasoara o adevarata competitie pentru a capta atentia, a primi bugetele dorite si pentru a-ti vinde ideile. Managerii de succes sunt cei care stiu sa isi vanda cel mai bine ideile. PowerPoint nu mai este doar instrument cu rol de suport vizual pentru prezentatori. Din ce in ce mai multe companii fac trecerea la PowerPoint pentru documentele business de zi cu zi. PowerPoint devine un limbaj pe care e obligatoriu sa il vorbim in contextul organizatiilor actuale.

Cursul “Prezentari business in PowerPoint” iti va oferi o metoda eficienta de lucru pentru a crea prezentari centrate pe continut business care sa convinga si sa impresioneze: Metoda Piramidei 3S. Pentru fiecare nivel al piramidei vei invata tehnici si principii specifice, pe care le vei putea aplica imediat si care te vor ajuta sa realizezi prezentari de 2-3 ori mai rapid decat pana acum.

La acest curs invatam CE sa facem cu PowerPoint, nu doar CUM sa il folosim. Te vei familiariza cu modul de utilizare al acestui instrument si vei afla care sunt tendintele actuale de design pentru a realiza prezentari de succes.

De ce sa participi la acest curs?

Din temele prezentate

Cui se adreseaza?

Detalii logistice

Trainer: Alexandra Cernian