Noi programe de negociere IKA in parteneriat cu Catalina Aldea din septembrie

July 13th, 2015   •   1 comment   

In toamna acestui an, Catalin Stancu si  Catalina Aldea vor derula un program dedicat negocierilor anuale cu International Key Accounts, program construit si aplicat pe piata producatorilor si distribuitorilor din FMCG. Fata de editia din dec 2014-feb 2015, editie la care au participat peste 30 reprezentanti ai unor companii importante din industrie, precum Orkla Foods, Dobrogea Group, Titan, Overseas, Bonduelle, Scandia Foods, Boromir, Alka Trading, Crama Oprisor, Bomboniera, Whiteland, Mercury, cele 2 module din acest an aduc in sala experienta consistenta a Catalinei Aldea, invitat Sfera Business pentru evenimentele de Retail.

Workshopurile vor atinge, in module separate, elemente de strategie a colaborarii cu International Key Account precum si tehnici si tactici de negociere specifice intalnirilor cu buyerii IKA. Tocmai de aceea spectrul audientei principale este largit, programul adresandu-se in acest an si conducerii departamentelor comerciale.

Grupele vor fi limitate la 20 participanti tocmai pentru a permite o interactiune consistenta si o adaptabilitate a discutiilor pe problemele reale din negocierile cu IKA. Datele stabilite pentru program sunt urmatoarele:

– 16 septembrie – Modulul 1- “Modern Trade- Strategic Drivers for Business” ( sesiune de 1 zi);

– 22-23 octombrie respectiv 05-06 noiembrie- Modulul 2- “Modern Trade- Negotiation” ( sesiuni de 2 zile).

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresele de email catalin.stancu@sferabusiness.ro, catalina@aldeaconsulting.ro  sau mirela.voinea@sferabusiness.ro.

One comment

 1. Iulius Chiriac
  posted on Sep 09, 2015 at 7:22 AM

  Buna ziua,
  Dorim sa participam cu 2 personae din partea “Bergenbier SA”, Iulius Chiriac si Bogdan Belai.

  Cu respect,

  Iulius Chiriac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *