Managementul Echipei

Context, descrierea cursului

Cei mai multi dintre managerii cu care am lucrat in programele Sfera Business considera ca rolul unui manager de echipa poate fi extrem de solicitant. Pentru majoritatea oamenilor, abilitatile necesare pentru a conduce o echipa nu vin in mod natural, aceasta insemnand ca trebuie invatate și aplicate sistematic, pana la adoptia lor.

Managementul, in orice forma ar fi definit, este in mod cert despre performanta. Despre stabilirea, masurarea si imbunatatirea acesteia. Dar cum fac acest lucru atunci cand in echipa mea oamenii sunt diferiti? Pana unde imi flexibilizez stilul? Cum transfer obiectivele strategice in planuri de actiune si care sunt cele mai eficiente cai de motivare pentru indeplinirea acestora?

Cursul de doua zile „Managementul Echipei” este probabil cel mai rulat program Sfera Business. Extrem de bine apreciat, seminarul mixeaza concepte relevante de management cu experienta de peste 15 ani a consultantilor Sfera Business in industrii diferite si in echipe diferite. Sudiile de caz actuale, jocurile pe echipe, role-playurile pentru feed-back si comunicare asertiva intregesc un concept de invatare experientiala care produce rezultate.

Testimonial

“Managementul Echipei este un workshop bine construit și pot spune că mi-a depășit așteptările prin informațiile prezentate, detaliile importante și implicarea tuturor participanților într-un mod activ în vederea rezolvării aplicațiilor practice. O echipă de profesionișticare își face treaba cu pasiune. Felicitări Sfera Business!”

Laura Beli, HR Business Partner Commerce – Heineken România

 

De ce sa participi la acest curs?

Din temele prezentate

Auditoriu principal

Detalii logistice

Trainer: Catalin Stancu