Management Strategic

Context, descrierea cursului

Procesul de management strategic reprezinta sau ar trebui sa reprezinte coloana vertebrala a unei organizatii. Sunt nenumarate scrieri legate de strategie. Toate considera viziunea, misiunea si setul de valori ca fiind fundamentul constructiei unui proces eficient de management. Ulterior, pasii de urmat sunt usor de identificat:

Si totusi, care sunt dificultatile pe care organizatiile le intampina? Ce poate sa fie diferit si sa impiedice atingerea perfoemantei? Din experienta noastra de cele mai multe ori intelegerea fundamentelor procesului de management strategic inclusiv la nivelul de middle-management poate fi un factor hotarator pentru succes. Cursul se concentreaza pe concepte esentiale care permit si altor nivele manageriale sa integreze propriul rol, sa vada planificarea si implementarea ca subprocese complementare esentiale.

In acest context, pasii care transpun viziunea in planuri de actiune concrete capata sens si relevanta pentru fiecare manager implicat in procesul de management strategic.

Testimonial

“Consider ca acest curs reprezinta baza conceptuala pentru orice manager indiferent de treapta si este extrem de util si adaptat nevoilor reale ale unui manager de departament”

Emilia Horovei,

Head of Marketing Department – CN Administratia Porturilor Maritime Constanta

 

De ce sa participi la acest curs?

Din temele prezentate

Auditoriu principal

Detalii logistice

Trainer: Catalin Stancu