Key Account Management 

Inscrie-te acum! 

Context, descrierea cursului

Parteneriatul cu Retailul Modern in FMCG poate fi unul dintre avantajele competitive fundamentale ale unei companii in contextul de business actual din Romania. Dar acesta nu este usor de construit. Puterea de negociere speciala pe care cei mai mari retaileri o au, dificultatile in constructia unor strategii comerciale customizate, gestionarea remote a relatiei intre echipa de KAM si echipa de Field si multe alte elemente fac din procesul de Management de Key Account unul caruia marea majoritate a companiilor ii acorda o atentie deosebita.

Workshop-ul aduce in fata participantilor doi facilitatori, care vor privi procesul de Key Account Management atat din perspectiva furnizorului cat si a retailerului. In plus, programul beneficiaza de share-ul de experienta capatat in cele peste 19 editii anterioare, la care au participat peste 290 specialisti ( Directori Comerciali, National Key Account Manageri, Key Account Manageri, National Field Manageri, Key Account Executivi) din companii romanesti si multinationale.

Programul este construit si adaptat pentru piata din Romania avand un grad extrem de ridicat de relevanta si aplicabilitate practica.

Testimonial

„Au fost doua zile in care mixul teorie-practica au fost perfect echilibrate si nu am avut vreme sa ma plictisesc sau sa obosesc. Sigur este un curs obligatoriu pentru orice KAM. Astept cu nerabdare alte cursuri din partea Sfera Business”

Anca Hoble,

National Key Account Manager- Sloop

De ce sa participi la acest curs? Ce tratam?

Din temele prezentate

Auditoriu principal

Taxa de participare:

– 385 Euro + TVA.

Pot fi acordate urmatoarele reduceri, necumulative:

-5% pentru 2 sau 3 participanti din aceeasi companie;

-5% pentru participantii care nu sunt la primul eveniment open Sfera Business;

-10% pentru mai mult de 4 participanti din aceeasi companie;

-10% pentru inscriere si plata cu mai mult de 30 zile de la data programului.

Detalii logistice

Trainer: Daniela Sima

Trainer: Catalin Stancu