De la Big4 la Sfera Business

May 19th, 2016   •   no comments   

Dupa 15 ani ca Director de marketing in Big4, Elena Badea trece in antreprenoriat

 

La Sfera Business, alaturi de Catalin Stancu, va face training, marketing startegic si consultanta 

Elena Badea_2016

Sfera Business are incepand de astazi in echipa sa un profesionist valoros. Elena Badea s-a alaturat companiei ca Partener si Senior Consultant, dupa ce a construit o cariera de peste 22 de ani in marketing, vanzari si business development. Timp de 15 ani a fost Director Marketing al unei companii internationale de top ce activeaza din 1992 si in Romania. In aceasta perioda, timp de 10 ani a condus departamentul de Marketing & Business Development, dupa care a coordonat activitatea de PR si de comunicare a brandului odata cu evolutia rapida a companiei din ultimii 5 ani.

“Pentru mine este deosebit de important faptul ca Elena a ales sa vina la Sfera Business. Am construit acesta companie pe principiul experientei demonstrate si toti colegii care sunt alaturi de noi si cu care colaboram pentru programele pe care le livram au minim 15 ani de experienta hands on in temele pe care le sustin. Facem diferenta prin pasiunea pe care o punem in tot ceea ce facem, prin implicarea 100% alaturi de partenerii de afaceri cu care lucram si prin aspectele practice, aplicabile imediat in activitatea de zi cu zi pe care le includem in programele noastre”, spune Catalin Stancu, Managing Partner Sfera Business.

“Este o schimbare importanta pentru mine si un inceput de drum care imi aduce multa munca de constructie in fata. Este o nevoie uriasa de taining experiential in piata, care, corelat cu alte tehnici, poate da rezultate rapide si pe o durata mai mare in business. In afara de training si consultanta pentru oameni de afaceri si antreprenori vreau sa dezvolt si proiecte pentru tineri aflati la inceput de drum in cariera sau in antreprenoriat. Valorile mele sunt leadership, pasiune, invatare continua si inovatie. Ele ma vor ghida si in acest nou drum pe care il incep la Sfera Business”, spune Elena Badea, Partner & Senior Consultant Sfera Business.

De peste 7 ani Elena Badea este implicata in mediul academic, fiind invitata sa predea cursuri in cadrul programului de Master al Griffiths School of Management din Oradea. A coordonat numeroase cercetari privind mediul de business si antreprenorial din Romania si s-a implicat in programe de formare si coaching pentru manageri si oameni de afaceri, dar si in proiecte de responsabilitate sociala si educatie. Publica frecvent articole in presa si este invitata ca vorbitor la numeroase conferinte nationale pe teme actuale de marketing si business development.

In ultimii trei ani a sustinut peste 300 de ore de cursuri atat in cadrul unor companii multinationale, cat si in cadrul unor mari firme antreprenoriale romanesti. Temele pe care le abordeaza includ: marketing si comunicare, business development, account management, limbajul trupului in afaceri, tehnici de prezentare, de networking, de dezvoltare a brandului personal, psihologia vanzarilor si neuromarketing.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *