Ana Vizireanu

Inapoi la echipa

 

Poza_AnaVizireanu

Pe Ana o recunosti dintr-o mie. Este cea care coordoneaza cu calm fiecare eveniment Sfera Business. Este o fire creativa si acorda mare atentie la detalii.

Pasiunea pentru organizarea evenimentelor s-a dezvoltat in facultate, cand a organizat impreuna cu echipa asociatiei studentesti evenimente precum Targul Educatiei sau sesiuni de comunicari stiintifice. Pentru ca cel mai bine se simte in mijlocul oamenilor, Ana, licentiata in Sociologie la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, a absolvit si un program de master in Managementul Resurselor Umane la Univestitatea din Bucuresti.

Ana are o experienta de peste 10 ani in organizarea de evenimente de la training si conferințe la evenimente tematice. A coordonat programe de training in mediul privat si in proiecte pe fonduri europene.

Ana considera ca un eveniment la momentul potrivit si cu oamenii potriviti poate schimba o viata. Asa ca pentru ea cea mai mare satisfactie profesionala este sa stie ca evenimentul pe care l-a organizat a adus o contributie importanta in viata participantilor.