Cursurile open din lunile aprilie-mai

March 17th, 2015   •   1 comment   
Cursurile open din lunile aprilie-mai

Vanzari, Negocieri, Influentare, Train the Trainer, Managementul Echipei si  multe altele – toate aceste teme se regasesc in cursurile open sustinute de Sfera Business in lunile aprilie-mai.

Cursurile in regim opem reprezinta o oportunitate excelenta pentru companiile care au un numar mic de oameni intr-o anume pozitie, pentru care ar fi greu (daca nu chiar imposbil) sa organizeze un seminar dedicat acestora. La sesiunile open, participantii au ocazia sa interactioneze si sa impartaseasca experiente profesionale cu colegi din industrii similare, imbogatindu-si, astfel, cunostintele si reteaua de contacte.

 

Abilitati de Vanzare Consultativa – Sorin Feroiu, 03-04 aprilie 2015

Atunci cand o vanzare se incheie cateodata si dupa cateva luni, este nevoie de abilitati deosebite pentru a putea duce la bun sfarsit semnarea contractului. Vanzatorii consultativi se confrunta tot mai des cu clienti care deja folosesc tipul de produs sau serviciu promovat de ei. De cele mai multe ori multumiti de situatia lor actuala, acesti clienti nu vad de ce si-ar bate capul cu un nou produs sau serviciu care sa le inlocuiasca vechile rutine.

formularul de înregistrare

 

Negociere si Influentare – Sorin Feroiu, Catalin Stancu, 09-10 aprilie, 28-29 mai 2015

Din cauza presiunilor pe care mediul economic si competitia acerba le pun asupra clientilor, multe dintre contractele pe care Vanzatorii le incheie au o profitabilitate mica. Desi ei se bucura pentru ca au reusit sa incheie vanzarea, de multe ori propria lor companie se vede in situatia de a-si diminua profitul sau, mai rau, de a face compromisuri ce se pot constitui in adevarate precedente nefavorabile.

Sa stii sa modifici propunerea comerciala astfel incat sa conservi profitabilitatea ofertei initiale reprezinta o adevarata arta.

formularul de înregistrare

 

Train the Trainer (Curs autorizat Formator – cod COR 242401)  – Sorin Feroiu, Mugur Badarau 16-18 aprilie (modulul I), 23-25 aprilie (modulul II)

Livrarea unei sesiuni de training necesita multe abilitati. Un trainer trebuie sa cunoasca foarte bine continutul (chiar sa fie un expert in domeniul respectiv),  sa fie capabil sa comunice foarte bine cu personalitati diferite, sa cunoasca cum functioneaza procesul de invatare la adulti, sa detina un inalt nivel de empatie pentru a intelege provocarile cursantilor si pentru a fi capabil sa exprime entuziasm fata de continutul predat.

Participand la acest curs, vei beneficia de experienta cumulata de peste 30 de ani a celor doi formatori in livrarea de training, precum si de cele mai eficiente tehnici de facilitare, validate in practica.

formularul de înregistrare

 

Managementul Echipei  – Sorin Feroiu, Catalin Stancu, 20-21 aprilie, 25 – 26 mai 2015

In rol de manager de echipa, esti in situatia de a indeplini obiective de performanta cu ajutorul oamenilor pe care ii conduci. Oameni care au abilitati, cunostinte si atitudini diferite. Oameni care sunt motivati de aspecte diferite. Ca un dirijor de orchestra, trebuie sa scoti tot ceea ce este mai bun din oamenii tai.

Acest curs puternic interactiv va familiarizeaza cu abilitatile, cunostintele si atitudinile necesare conducerii unei echipe, incluzand intre subiectele abordate:

  • stabilirea si urmarirea obiectivelor de performanta
  • planificarea si organizarea activitătilor
  • dezvoltarea si motivarea membrilor echipei
  • abilitati de comunicare interpersonala
  • intelegerea si adaptarea propriului stil de management si multe alte aspecte.

formularul de înregistrare

 

Vanzari Profesioniste in F.M.C.G  – Adrian Badea, 15-16 mai 2015

Realitatea economica in care operam s-a schimbat dramatic in ultimii ani. Competitia este din ce in ce mai agresiva, pe o piata in care pretul pare a juca un rol din ce in ce mai important.

Clientii, mai mult decat oricand, se apleaca cu grija asupra costurilor, cheltuielilor, profitului, operand reduceri peste reduceri si fiind atenti la toate oportunitatile aparute in mediul in care actioneaza. Grija mai mare pentru stocuri si achizitii, precum si pentru gestionarea banilor datorati furnizorilor au devenit problemele presante ale clientilor de azi.

A obtine maximum posibil din resursele avute la dispozitie a devenit una dintre regulile de baza pentru mediul de afaceri de astazi.

Si totusi, vanzatorii care reusesc sa aiba relatii excelente cu clientii par a avea cele mai bune rezultate.

formularul de înregistrare

 

Negocieri in F.M.C.G cu Traditional Trade (TT) – Adrian Badea, 18-19 mai 2015

Un curs foarte practic pentru vanzatorii experimentati din FMCG, care doresc sa-si dezvolte si sa-si rafineze abilitătile de vanzare utilizate in interactiunile cu clientii din comertul traditional.

A reusi sa faci vanzari mai profitabile, mai ales in conditiile in care majoritatea concurentilor par a folosi pretul drept unic argument, necesita cateva abilitati speciale, pe care nu multi dintre vanzatorii experimentati le au.

formularul de înregistrare

 

 

 

One comment

 1. posted on May 16, 2015 at 11:08 AM

  Bine spus, pacat ca nu o citesc cei ce trebuie sa o citeasca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *