Bun venit Alexandra Cernian in echipa Sfera Business

April 16th, 2016   •   no comments   
Bun venit Alexandra Cernian in echipa Sfera Business

Alexandra Cernian este lector universitar la Facultatea de Automatica si Calculatoare (Universitatea Politehnica Bucuresti) din 2007. Are experienta de predare si cercetare in domenii ca: baze de date, inteligenta artificiala, Software Engineering, Business Intelligence, Data Mining. Este doctor in Ingineria Sistemelor.

A participat ca expert in numeroase proiecte nationale si internationale si a derulat activitati de consultanta in formare si  e-Learning in companii ca SIVECO Romania si SOFTWIN.

Ca trainer, are 10 ani experienta in sustinerea de cursuri in companii nationale si multinationale B2B si B2C si deruleaza programe de formare si consultanta in programe functionale si soft skills.

A colaborat cu peste 50 de companii naționale si multinationale, pentru care a sustinut peste 350 sesiune de training si consultanta

Deoarece vrem sa aflati mai multe despre noua noastra colega Alexandra, va invitam sa cititi urmatorul mini-interviu.

1. Cine este Alexandra?
Sunt lector universitar, trainer și consultant. Predau din 2005 la Facultatea de Automatică și Calculatoare (Universitatea Politehnica București), iar din 2011 sunt doctor în Ingineria Sistemelor. Ca trainer, antrenez competente funtionale si le fac accesibile tuturor. Am peste 10 ani de experiență în susținerea de cursuri și programe de consultanță pentru companii naționale și multinaționale B2B și B2C.

2. De ce Sfera Business?
M-am alaturat cu drag conceptului Sfera Business din dorinta de a acoperi o gama cat mai larga din nevoile de training ale companiilor si cu convingerea ca suntem cei buni! Ma regasesc aici pentru ca facem lucrurile diferit. Toti trainerii Sfera Business au experienta demonstrata de minim 10 ani in domeniile lor de specialitate si asta face ca abordarea noastra sa fie diferita si cu adevarat relevanta pentru nevoile clientului.

3. Ce mesaj ai pentru partenerii Sfera Business?
Rolul meu este acela de a ajuta clientii sa integreze solutiile tehnologice in activitatea lor de zi cu zi, pentru a-si creste productivitatea. Si asta rapid, prin solutii de training și consultanță „quick-win” adaptate nevoilor fiecărui participant si echipe. Abordez cursurile din perspectivă funcțională și mă bazez pe interactivitate și învățare experiențială.

4. Care sunt pasiunile tale in afara activitatii de training?
Calatoriile, echitatia (si calul meu – Lumia), fitness.

 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *